dilluns, 22 de gener del 2018

Protagonista de la setmana: Issac

N'Issac ha estat el protagonista d'aquesta setmana. Ens ha mostrat tot el que duia a la caixa: un lapbook de fotos amb els seus familiars, les seves joguines favorites (cotxes i dinosaures), una gorra dels seus dibuixos preferits "patrulla canina" i una gorreta d'esquirol feta per la seva mamà.
En acabar li vàrem fer un fort aplaudiment.

Ens va visitar la seva mamà i ens va parlar de n'Issac des de que va néixer fins ara, així com també ens va parlar de la resta de germans/es i familiars del protagonista.

 Va ser una activitat molt interessant, ja que la seva mamà ens va parlar de la importància de menjar fruits secs (ens donen energia i són molt nutritius). També vàrem parlar de la similitud d'alguns d'aquests amb alguna part del cos, com per exemple, com va dir na Jael: "les nous se pareixen al nostre cervell".
 Aprofitant aquesta època en què floreixen els ametllers, ens varen ensenyar unes branques d'aquest arbre amb les seves precioses flors. En va explicar el procés pel qual passa una ametlla, així com les diferents tipus de ametlles que hi podem trobar (crues, amb pell, torrades i amb closca). 
 Després, ens varen convidar a tastar-les. Delicioses!
 Per concloure amb aquesta activitat, vàrem pintar ametlles i flors d'ametller.
 Què bé pinten!
Per acabar, la mamà de n'Issac ens va regalar les branques d'ametller per tenir-les a classe. Què bé olora la classe dels elefants i les elefantes!
Moltes gràcies i fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada